Controalele efectuate de autorități în contextul instituirii carantinei în municipiul Sibiu și alte patru localități duc la formarea, temporară, a unor aglomerări pe ambele sensuri de circulație.Pe DN14, coada la ieșirea din Sibiu către Mediaș se întindea pe aproape un kilometru, până pe viaductul de la Gara Mică. La fel, mașinile așteptau în trafic și la intrarea în oraș.”Se acționează în sistem integrat atât în filtre amplasate la intrarea în/ ieșirea din localitățile carantinate, cât și prin controale în interiorul acestora pentru a ne asigura că cetățenii respectă toate măsurile de protecție sanitară. Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și cu sprijinul cetățenilor sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit,” transmit reprezentanții IPJ.

Reamintim ca pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.
Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura

Publică un comentariu

Comentariu