Ora de Mediaș
Știri în direct

Joi începe campania “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, la Mediaș

Începând de joi, 15 octombrie 2020 și până în 15 decembrie 2020, medieșenii sunt așteptați să se alăture campaniei “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”.

Organizatorii au lansat și o  invitație către populație să aducă la cunoștință despre oameni care au cu adevărat nevoie de ajutor.

Campania se adresează, ca și în ediția precedentă, persoanelor care provin din familii cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, precum și din localitățile: Târnava, Dârlos și Ațel, copii şi adulţi deopotrivă. Medieșenii pot dona alimente neperisabile, jucării, articole vestimentare sau încălțăminte pentru copii într-unul din punctele cheie ale campaniei.

Întrucât campania este destinată și secțiilor de Neonatologie și Pediatrie din Spitalul Municipal Mediaș, medieșenii pot dona scutece, lapte praf, șampon sau șervețele umede.

Anul a început extrem de trist, motiv pentru care sperăm ca măcar finalul lui să fie altfel. Cu ajutorul oamenilor de bine continuăm ceea ce am început în urmă cu trei ani. Anul trecut am distribuit peste100 de plase cu alimente neperisabile, 80 de pâini, 35 de pungi cu dulciuri și aproximativ 200 de cutiicu îmbrăcăminte și dulciuri pentru prichindei (1-14 ani). La această ediție, din cauza panndemiei și înconformitate cu regulile impuse de autorități, vomrenunța la jucării și tot ceea ce ține de articolelevestimentare și încălțăminte. invităm și de această dată alături de noi, pentru doarîmpreună reușim facem lucruri mari. Este important ne mobilizăm cu toții, oferim o mână de ajutor, dar nu în ultimul rând o îmbrățișare. Pentru îmbrățișarea nu este doarcea fizică și este tot o formă de ajutor, a declarat Daniel Dăbăcan, președintele „Asociației Primește și Dăruiește”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet