Contractul lui Edi Iordănescu expiră în vara acestui an, dar portarul lui Gaz Metan Mediaș este de părere că antrenorul va rămâne alături de echipă.

Răzvan Pleșca (37 de ani) a vorbit despre situația lui Edi Iordănescu la Mediaș și a declarat că antrenorul nu va părăsi echipa până la finalul actualului sezon. Mai mult decât atât, portarul este optimist că Iordănescu Jr. își va prelungi contractul și pentru sezonul viitor, scrie ProSport.

Răzvan Pleșca: „Edi Iordănescu va rămâne la Gaz Metan”

„Se vorbeşte de un an de zile de plecarea lui de la Mediaş, dar eu sunt convins că el va rămâne la Gaz Metan până la finalul sezonului şi cred că sunt şanse bune să rămână şi din sezonul viitor. A creat un grup frumos aici, a obţinut performanţe frumoase şi este foarte iubit în oraş, iar eu cred că el s-a ataşat de această echipă şi de această comunitate”, a spus Răzvan Pleșca, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu va ocupa altă funcție la Gaz Metan

Potrivit informațiilor apărute în urmă cu o săptămână, Edi Iordănescu a fost convins cu greu să rămână alături de echipă, iar acesta s-a hotărât să se reprofileze și să ocupe funcția de consilier tehnic.

Edward Iordănescu va urmări din tribunele toate partidele formației la care activează, însă nu se va implica direct în viața echipei, la antrenamente, ci va supraveghea bunul mers din punct de vedere tehnic. Pentru că medieșenii au acceptat condiția tehnicianului, acesta le-a promis oficialilor din conducere că Gaz Metan Mediaș va fi prima lui opțiune pentru un viitor posibil angajament, dacă problemele clubului se vor rezolva.

Președintele Ioan Mărginean s-a supărat însă pe Edi Iordănescu, pentru că și-a exprimat dorința de a pleca de la Mediaș, deși acesta urma să îi propună prelungirea contractului.

„Noi am făcut doar informări cu Edi Iordănescu. Ce trebuie să vorbim? Avem fiecare familie. Noi comunicăm prin mail doar. El e izolat la București, a respectat programul de izolare… Și eu puteam să merg la Alba Iulia și să nu mai vin deloc, dar fac voluntariat și ajut o societate. Nu vreau să discut subiectul pentru că eu consider că trebuie să te așezi la o masă cu niște oameni cu care ai avut o relație bună. Să spună ce vrea! El s-a exprimat că vrea în mare condiții mai bune, asta înseamnă buget mai mare. O să discutăm. El dacă voia să plece, putea să plece de un an, că mă ține pe prima pagina înca de atunci”, declara Ioan Mărginean.

Publică un comentariu

Comentariu