Prof. Monica-Adriana Munteanu este noul Inspector Școlar General al județului Sibiu. Potrivit site-ului instituției, aceasta a fost instalată în funcție ieri, 16 noiembrie. În funcțiile de inspectori generali adjuncți au rămas, cel puțin deocamdată, prof. Rodica Țălnariu și prof. Gheorghe Bârză.
Noul șef al învățământului sibian are vechime în sistemul educațional, dar și în PNL Sibiu. Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Monica Munteanu este membru cu state vechi în organizația locală PNL Sibiu, echipă alături de care a participat la alegerile locale din 27 septembrie și chiar a câștigat un mandat de consilier local. Ea este președintele comisiei pentru învăţământ, sănătate, cultură, protecţie socială, activităţi sportive, de agrement şi tineret din cadrul Consiliului Local Sibiu.
Monica Munteanu a fost numită în funcția de Inspector Școlar General al Județului Sibiu, după ce fostul Inspector Școlar General al Județului Sibiu, Alexandru Dumbravă a devenit Viceprimar al Municipiului Sibiu.
Noua echipă managerială din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu va avea de făcut față unei situații de loc ușoare. Cei din fruntea Inspectoratului trebuie să se confrunte cu o situație total atipică și nemaiîntâlnită până acum în istoria educației sibiene.

Publică un comentariu

Comentariu