Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România a intrat complet nepregătită în criza sanitară şi a afirmat că PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

”Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat. Țara noastră a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură și au direcționat fondurile publice către clientela de partid. Într-un asemenea context nefast și extrem de dificil, un singur partid și-a asumat responsabilitatea guvernării țării atunci când mulți alții au preferat să nu se implice. Nu a fost deloc ușor, dar chiar și cu un guvern PNL minoritar, atacat din toate părțile și fără susținere parlamentară, multe lucruri s-au schimbat în bine”, a anunțat președintele.

Iohannis a explicat importanța votului din 6 decembrie. ”Votul de pe 6 decembrie este esențial, pentru că România nu își mai poate permite încă un ciclu electoral de subdezvoltare. Prea multe generații au fost de sacrificiu și de prea multe ori sacrificiile și răbdarea oamenilor au fost în zadar.

PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe. În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc”, a mai spus președintele României.

Motivele pentru care sibienii trebuie să voteze PNL în 6 decembrie:

Parteneriat cu președintele Klaus Iohannis

Parteneriatul dintre PNL și președintele Iohannis se manifestă solid, iar alegerile parlamentare reprezintă ultimul pas pentru un parteneriat corect între cetățeni, administrația locală, administrația județeană, parlament, guvern și președinte.

Parteneriat cu autoritățile locale

PNL este singurul partid care și-a asumat parteneriatul cu primăriile și Consiliul Județean Sibiu, pentru a sprijini marile proiecte de dezvoltare: noul spital județean, centura ocolitoare Sud, centura ocolitoare a Mediașului, proiectele de apă, canalizare și gaz.

Proiecte pentru Mediaș și zona de nord a județului

Guvernul liberal a reușit să facă primul pas concret pentru realizarea Centurii ocolitoare Mediaș, care va primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. În plus, peste 95 mii de cetățeni din zona de nord vor beneficia de servicii de apă și canalizare, datorită implementării proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, în valoare de aproximativ 122 milioane de euro.

Strategie de dezvoltare pe bani europeni

Construcția economică din fiecare comunitate, condusă de administrator liberal, este bazată pe fonduri europene. Exact acel motor economic de care PSD a fugit tot timpul, pentru că sunt banii din care nu poți fura. Bani europeni pentru Dezvoltarea României, acesta este obiectivul PNL.

PNL, singurul partid care și-a asumat guvernarea în plină pandemie

Cu un an în urmă, liberalii au deschis un nou drum pentru România. Au corectat măsurile PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democrația și instituțiile în pericol și au afectat viața oamenilor. În ciuda dificultăților generate de pandemie, 1 an de guvernare PNL a adus României 4,1 miliarde de euro din bani europeni absorbiți, pentru proiecte destinate dezvoltării și s-au făcut investiții publice record: 30 de miliarde de lei.

PNL este singurul partid care poate ține PSD departe de decizie

PNL a fost partidul la inițiativa căruia au fost blocate abuzurile majorității parlamentare PSD – ALDE, iar rolul său de principal partid anti-PSD în parlament și în administrația locală este vital pentru România.

Cea mai bună echipă

PNL Sibiu propune  de departe cea mai bună echipă, sunt oameni de decizie, oameni cu experiență, sunt oameni tineri și dornici să facă mai mult pentru județ.  Raluca Turcan, Christine Thellmann, Constantin Șovăială, Nicolae Neagu, Vlad Vasiu, Răzvan Pop, Cornel Macarie, Marcela Răulea și Otilia Man sunt oameni de încredere, pe care te poți baza.

Ai un singur vot, nu-l risipi! Alege Partidul Național Liberal!

PNL Sibiu, cod AEP: 11200025

Publică un comentariu

Comentariu