Ora de Mediaș
Știri în direct

Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva Covid 19

Președintele Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19, dar nu s-a dorit să apară speculații, astfel că s-a decis că va fi imunizat atunci când îi va veni timpul, respectiv în etapa a doua, odată cu demnitarii.
Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a fost întrebat, la Digi 24, dacă președintele Klaus Iohannis și-a arătat disponibilitatea de a fi vaccinat între primii români.
„Da. Dumnealui, în cadrul Grupului de lucru ne-a ridicat această propunere, să o evaluăm și răspunsul a fost , după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit, pentru că, dintr-un gest care este, până la urmă, pentru a convinge și a întări încrederea în vaccinare, se pot crea alte speculații și nu am dori acest lucru, pentru că se distruge credibilitatea noastră și toată munca”, a spus col. dr. Gheorghiță.
Potrivit acestuia, președintele este în etapa a doua de vaccinare, conform strategiei naționale de vaccinare și Klaus Iohannis a transmis că se va vaccina „atunci când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare”, informează MEDIAFAX

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet