Ora de Mediaș
Știri în direct

Liceul Axente Sever – Fără festivitate de deschidere – ”Am decis ca elevii să fie chemați la școală la ore diferite”

Luni, 14 septembrie 2020, va începe noul an școlar 2020-2021, un an școlar plin de noi provocări pentru fiecare dintre noi.

Festivitatea tradițională de deschiderea a noului an școlar, nu va mai fi la fel ca și anii trecuți. Din cauza pandemiei, elevii vor fi chemați la școală la ore diferite pentru a limita aglomerarea elevilor.

”Începem un nou an școlar plin de emoții și de provocări pentru fiecare dintre noi. Prioritatea noastră ca și instituție de învăţământ este să-i păstrăm pe toți elevii în deplină siguranță, fără a îngreuna viața părinților noștri. De aceea indemnul nostru este ca elevii să păstreze normele de igienă, și distanțarea fizică necesare pentru a ne proteja pe fiecare dintre noi. În acest sens luni 14 septembrie, anul școlar va debuta fără festivitatea tradițională de deschidere. Pentru a limita aglomerarea elevilor, am decis ca aceștia să fie chemați la școală la ore diferite.” transmit reprezentanții liceului ”Axente Sever”.

Astfel, elevii claselor a XII-a se vor prezenta în liceu la ora 8.00, elevii claselor a XI-a vor veni de la ora 9, elevii claselor a X-a de la ora 10, iar elevii claselor a IX-a vor fi prezenți de la ora 11.

” Vă asigurăm că, în tot ceea ce se întâmplă și în tot ceea ce vă propunem, așezăm pe primul plan interesul elevilor noștri, fără discriminare, fără interese personale, conduși doar de dorința de a găsi calea cea mai bună spre păstrarea sănătății și, în aceeași măsură, a calității educației oferite. Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră continuă, deoarece ne străduim să facem ceea ce este mai bine pentru toți elevii și angajații noștri în aceste momente dificile. Suntem convinși că prin colaborarea deplină dintre elevi, cadre didactice, părinți și comunitatea locală, vom reuși să trecem cu bine peste provocările noului an școlar 2020/2021.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet