Ora de Mediaș
Știri în direct

Liderul PNL, Ludovic Orban: ”Adversarul politic al PNL este PSD-ul lui Dragnea”

Orban, după ce Dacian Cioloş a spus că vrea un preşedinte ”implicat şi responsabil”: Orice atac împotriva preşedintelui Iohannis şi a PNL face bine PSD-ului şi ALDE.

Adversarul politic al PNL este PSD-ul lui Dragnea şi PSD-ul lui Tăriceanu. Îi sfătuiesc pe toţi aceia care vor să contribuie la îndepărtarea de la putere a acestui grup infracţional organizat să se mobilizeze, să facă această campanie pentru referendum şi le spun că orice atac împotriva preşedintelui Iohannis şi a PNL, în condiţiile în care suntem angajaţi într-o bătălie extrem de dură cu PSD-ul lui Dragnea şi cu PSD-ul lui Tăriceanu, face bine PSD-ului şi ALDE”, a spus, luni, liderul PNL, Ludovic Orban, întrebat ce părere are despre atacul lui Dacian Cioloş la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Candidatul Alianţei 2020 USR Plus, primul pe lista pentru alegerile europarlamentare, Dacian Cioloş, a vorbit, la mitingul electoral de la Timişoara, despre rolul pe care ar trebui să îl aibă preşedintele României, Guvernul, dar şi Parlamentul. Cioloş a mai vorbit despre modificarea Constituţiei României şi despre responsabilitatea aleşilor.

Conform news.ro, al a lansat un atac la adresa PSD, dar şi a preşedintelui Klaus Iohnanis, concluzia sa find: „Vrem un preşedinte implicat şi responsabil şi un guvern profesionist”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata