Ora de Mediaș
Știri în direct

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se încălzeşte, dar va ploua

ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, respectiv pentru perioada 13-27 mai.

Vremea se va încălzi în aproape toată țara, iar temperaturile vor ajunge la 25-26 de grade Celsius în unele zone, în prima săptămână a intervalului. Media temperaturilor se va menține ridicată și în a doua săptămână, cu mici variații însă, de la o zi la alta.

Valorile termice diurne vor avea ușoare variații până în data de 19 mai, iar media acestora vă fi de 20…22 de grade. În intervalul 19-21 mai, temperaturile maxime vor marca o ușoară creștere, până la medii în jurul a 23 de grade.

După data de 21 mai, variațiile termice vor fi nesemnificative și, în medie, valorile diurne se vor situa în jurul a 22 de grade. Variațiile temperaturilor minime vor fi nesemnificative pe tot parcursul intervalului, media acestora vă fi de 8…10 grade, iar valorile mai ridicate se vor înregistra în jurul datei de 21 mai. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe aproape tot parcursul intervalului. Temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor fi mai importante în intervalul 15-18 mai.

Temperaturile maxime, în medie, în prima săptămână vor fi de 11…13 grade, iar în cea de-a doua, de 13…15 grade. Media temperaturilor nocturne, în prima jumătate a intervalului, se va situa în jurul a 5 grade, iar a doua parte, în ușoară creștere, va fi de 6…7 grade. Vor fi averse în fiecare zi, pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ în intervalul 14 – 18 mai.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet