Noua echipă fanion a Sibiului joacă marți după amiază un meci extrem de important pentru calificarea în finala Cupei României. Vom fi live de la stadionul Municipal, marți din jurul orei 16.40.

Ambele echipe ale județului se duelează în semifinalele Cupei României. Nici pentru FC Hermannstadt și nici pentru Mediaș, calificarea nu este principalul obiectiv al acestei primăveri. Sibiul luptă pentru promovarea în liga 1, în timp ce Gaz Metan are ca obiectiv salvarea de la retrogradarea în eșalonul secund. Chiar și așa dubla manșă este una a rogoliilor locale, iar o calificare în ultimul act al competiției ar fi o premieră în ambele cazuri.
Primul duel are loc marți de la 17.00 pe stadionul Municipal, acolo unde vom fi și noi prezenți și de unde vă vom ține la curent cu toate detaliile importante din acest meci. Vom realiza interviuri la cald și vom transmite imagini live cu atmosfera de la această partidă. Puteți vedea transmisiile pe oradesibiu.ro (Click AICI) și pe pagina noastră de Facebook. ȘTIREA SE ACTUALIZEAZĂ

Source

Sursa

Publică un comentariu

Comentariu