Sala mare de şedinţe a Primăriei Mediaș va găzdui miercuri, 7 februarie 2018, de la ora 16:00 şedinţa extraordinară a Consiliului Local Mediaș.

Consilierii locali din Municipiul Mediaș se reunesc, miecuri după amiază, într-o şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi se află un număr de 9 proiecte de hotărâre.

Cel mai important proiect este referitor la aprobarea bugetului local, a listei obiectivelor de investiţii şi a programului de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare pe anul în curs.

Aleșii locali vor discuta proiectul de hotărâre privind darea în administrare Clubului Sportiv Municipal Mediaş, a unor imobile cu destinaţia de locuinţe de serviciu, proiectul de hotărâre privind completarea HCL nr. 292/2017 privind aprobarea noului Regulament de acces în zona restricţionată din Piaţa Regele Ferdinand I a Municipiului Mediaş și un proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri cu privire la parcarea autovehiculelor pe străzile Johannes Honterus I.Ghe. Ducă, Nicolae Iorga și Mihail Kogălniceanu.

Consilierii locali vor dezbate şi proiectul de hotărâre privind actualizarea şi republicarea Regulamentului de administrare şi utilizare a cailor publice de comunicaţie în Mediaş.

Publică un comentariu

Comentariu