Sursă foto: Facebook - Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la FC Hermannstadt, în etapa cu numărul 20 a Ligii întâi.

Mediașul a reușit să obțină cele trei puncte puse în joc, în partidă din tur, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Valentin Crețu. Ora de Mediaș și Ora de Sibiu transmite live video detalii și tot ce este important de relatat de la meciul ce începe de la ora 17:00

Cu siguranță partidă din această seară va fi una cât se poate de importantă pentru ambele echipe. Clubul Gaz Metan a dublat prețul biletelor pentru această partidă, însă suporterii sibieni vor fi prezenți la Mediaș.

Ora de Mediaș și Ora de Sibiu o să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă înaintea, în timpul și după partida de sâmbătă seară. Vom transmite imagini în direct pe www.orademedias.ro, www.oradesibiu.ro și pe pagina de Facebook – Ora de Mediaș și Ora de Sibiu. Vor fi imagini live de la stadion, imagini cu atmosfera și multe alte informații de la acest derbi. Vă invităm să fiți alături de noi cu începere de la ora 17:00 – ÎN DIRECT de la Mediaș.

Înaintea cu aproximativ 15 minute de la începerea partidei, suporterii medieșeni au început să cânte. La Mediaș au ajuns aproximativ 1000 de sibieni.

Gaz Metan Mediaș începe partida cu Cristea, Crețu, Andre Micael, Cristea, Diallo, Fofona, Luis Miguel, Ivanov, Ely Fernandes, Chamed și Fortes.

FC Hermannstadt începe partida cu următorul prim unsprezece Căbuz, vives, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Tătar, Dâlbea, Petrescu, Fred Tsoumou și Blănaru.

UPDATE 2:

În minutul 23, Blănaru scapă pe un contra atac, însă Andrei Cristea iese excelent și trimite mingea în out. Cele două galerii își susțin echipa favorită încă din primul minut. Elevii lui Vasile Miriuță a controlat bine jocul în prima parte a jocului.

UPDATE 3:

FC Hermannstadt dechide scorul după 30 de minute, prin Daniel Tătar. Suporterii au explodat de bucurie.

https://facebook.com/oradesibiu/videos/312326009617456/ 

UPDATE 4:
În mintul 50 al partidei, Ionuț Stoica mărește avantajul după o greșeală în apărarea Gazului Metan. ”Alb-negri” nu au demonstrat nimic în începtul reprizei secunde.

Publică un comentariu

Comentariu