Ministrul Transporturilor, Lucian Bode și vicepremierul Raluca Turcan vor fi prezenți vineri la Mediaș.

Aleșii locali din municipiul Mediaș au aprobat la ședinta ordinară, proiectul de hotărâre privind încheierea unui parteneriat de implementare între municipiul Mediaș și CNAIR pentru realizarea șoselei de centură a orașului.

Viitoarea șosea de centură a orașului se desprinde din Drumul Național 14 la kilometrul 50+500 de metri, pe malul drept al râului Târnava Mare.

Proiectul cuprinde două pasaje peste calea ferată, două poduri peste râul Târnava Mare și un viaduct. De asemenea, sunt proiectate două intersecții de nivel cu Drumul Național 14, două intersecții giratorii cu Drumul Național 14A și un drum local. Din lungimea totală de 8,4 kilometri a șoselei de centură, podurile și pasajele însumează 1,1 kilometri.

Join the Conversation

2 Comments

  1. DN14 intre Copsa Mică și Sighișoara se află pe malul stânga al cursului Târnăvii Mari deoarece stabilirea malurilor se face în functie de sensul de curgere a râurilor, respectiv din amonte spre aval. Pe care mal se află km 50+500 sper sa fie singura problemă in realizarea proiectului. Mult succes autorităților locale în realizarea acestui proiect atât de necesar Mediașului.

  2. Vine ministrul transporturilor la Mediaș sa ne promită, a câta oară? centura ocolitoare?
    Bucur, Arcas si-au asigurat mandatele cu aceeași minciună, acum sunt plagiati de către pnl-iști?

Publică un comentariu

Comentariu