Ora de Mediaș
Știri în direct

Lucrări importante de modernizare la Școala Gimnazială Herman Oberh din Mediaș

Corpurile A și C al Școlii Gimnaziale” Hermann Oberth” din Mediaș au o vechime estimată de peste 131 de ani, iar sistemul de încălzire este format din sobe clasice cu termostat.

Sobele au fost preluate în anul 2008, de la Școala Gimnazială numărul 4 din oraș, odată cu înlocuirea sistemului de încălzire a unității respective de învățământ, dar datorită vechimii lor au necesitat unele investiții în ultima perioadă de timp.

Necesitatea realizării investiției rezultă din faptul că procesul de învățământ nu se poate desfășura în condiții optime, deoarece actualul sistem de încălzire format din sobe clasice cu termostat, nu poate asigura o temperatură corespunzătoare în sălile de clase și grupurile sociale, pe timpul sezonului rece.

Proiectul” Instalație termică, inclusiv centrala termică Corp A și C, Școala Gimnazială Hermann Oberth Mediaș” este întocmit de către S.C DSM BAUEN CONFORT, iar valoarea totală a acestui proiect este de 380.055,29 lei cu TVA.

Prin acest proiect se propune realizarea unei instalații termice noi interioare care asigură necesarul de căldură pentru corpurile A și C al clădirii școlii.

Instalația termică este compusă din trei microcentrale murale de 80 kw fiecare, o butelie de egalizare du diametrul de 150 de mm, două pompe care vor realiza circulația între microcentralele și butelia de egalizare, trei pompe pentru circulația agentului termic pe ramurile de distribuție interioare a agentului termic, trei vase de expansiune cu volumul de 40 litri.

Distribuția agentului termin se va realiza prin conducte de cupru iar corpurile de încălzire vor fi radiatoare din tablă de oțel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet