[ad_1]

Sparkauf este magazinul care a adus un nou concept pe piața din Sibiu. Chiar dacă modelul a fost deja testat- importul de produse din Germania- implementarea a fost cea care a făcut diferența. Cele două magazine Sparkauf din Sibiu au deja clienți fideli, astfel că vânzarea on-line a fost pasul următor.

Site-ul magazinelor Sparkauf este ușor de ținut minte www.sparkauf.ro. Aici veți găsi, la fel ca în magazine, absolut tot ce aveți nevoie într-o casă. De la articole de curățenie, la cosmetice, la aparate electrocasnice.
”În magazine avem promoții săptămânale, iar reducerile sunt semnificative. Pe aceeași idee mergem și pentru magazinul on-line. Clienții vor avea parte de promoții la diferite produse de interes, iar aceste promoții sunt altele decât cele din magazine. Așa că sibienii își pot cumpăra ceea ce au nevoie, fie din magazinele noastre, fie din on-line, la prețuti mult reduse”, spune Michael Stuhler, patronul magazinelor Sparkauf.

VEZI AICI CE POȚI CUMPĂRA DIN MAGAZINELE SPARKAUF ȘI UNDE LE GĂSEȘTI
Comenzile făcute pe www.sparkauf.ro vor fi livrate la domiciliul clientului oriunde în țară, și chiar în sibiu. Clienții au însă posibilitatea să își ridice cumpărăturile direct din magazin, după ce și-au umplut coșul on-line.
Așa că țineți minte: produse de calitate germană găsiți la magazinele Sparkauf din Sibiu, din Mediaș, dar și pe www.sparkauf.ro

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu