Președintele Klaus Iohannis, a declarat, joi, că masca de protecție nu mai este obligatorie în spațiile exterioare începând cu data de 15 mai. Totodată, se va renunța la restricțiile de noapte.

Prima etapă a relaxării va fi pe 15 mai, a anunțat joi președintele României Klaus Iohannis. Se va renunța la măștile de protecție și la restricțiile nocturne.

„Pe 15 mai se elimină portul măștii în exterior cu unele excepții, târgurile, piețele sau stații de transport public”, a explicat președintele.

De asemenea, vor fi eliminate restricțiile de circulație de pe parcursul nopții și simultan se va renunța la orice restricție care vizează programul operatorilor economici, a mai spus șeful statului.

Tot din weekendul care urmează activitățile sportive în are liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate. Alte măsuri restrictive vor fi anulate de la 1 iunie, a precizat Klaus Iohannis.

Join the Conversation

1 Comment

  1. In sfarsit! Ne-am saturat de ea, mai ales ca vin caldurile iar vara e chiar insuportabila! Speram sa nu mai fie nevoie de masca, nicicand.

Publică un comentariu

Comentariu