Ora de Mediaș
Știri în direct

Mașină furată dintr-un garaj. Politiștii i-au prins la scurt timp

Joi, 5 septembrie, în jurul orei 13:30, prin apel 112, Secția nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism.

O femeie din localitatea Racovița a sesizat furtul din garaj al unui autoturism. Echipă operativă s-a deplasat imediat la fața locului, fiind totodată, declanşate procedurile specifice pentru astfel de situații, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, inclusiv darea în urmărire la nivel naţional a vehiculului.

Câteva ore mai târziu, polițiștii din Tălmaciu au depistat autoturismul pe raza de competență, iar în acesta trei persoane de sex masculin.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cele trei persoane de sex masculin, în vârstă de 18, 19 și 22 de ani, ambele domiciliate în Mârșa, au sustras autoturismul, tânărul de 18 de ani fiind cel care l-a condus pe drumurile publice fără a deține însă acest drept, nefiind posesor de permis de conducere.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, iar în ceea ce-l privește pe tânărul de 18 ani și pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Împotriva tinerilor de 18 și 22 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 h, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet