Ora de Mediaș
Știri în direct

Medieșeancă băută bine la volan. S-a oprit în zidul unei case

În perioada 10 – 16 decembrie 2018, pe raza municipiului Mediaș s-au desfășurat acțiuni pe linia combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influența alcoolului.

La nivelul județului Sibiu au fost depistați 32 de conducători auto sub influenţa alcoolului, printre care și trei medieșeni.

Vineri, pe strada Axente Sever din Mediaș, un localnic de 35 de ani, a fost depistat la volanul unui autoturism cu o concentrație alcoolică de 0,92 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Inconștiență maximă și pe o soferiță de 38 de ani din Mediaș. S-a urcat băută la volan și s-a oprit în gardul unui imobil. Femeia avea o concentrație alcoolică de 0,48 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

În alt bărbat de 34 de ani din Mediaș, a fost oprit pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș. La testarea cu aparatul etilotest, bărbatul avea o concentrație alcoolică de 0,51 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet