Moş Crăciun a sosit şi anul acesta la Copşa Mică pentru 101 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi 95 de ani.

Însoţit de ajutoarele sale, funcţionari de  la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală, Pompierii Voluntati şi organizaţia Sfatul Bătrânilor (care şi anul acesta a „furnizat” un autentic Moş).

Darnicul Moş Crăciun, însoţit de ajutoarele sale, a deschis uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu unele bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri.

Surprinşi de gestul frumos, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun.

Oficialităţile oraşului Copşa Mică, le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de preţuire, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura ştiind că comunitatea locală nu i-a uitat.

Tot în spiritul Sărbătorilor de iarnă începând cu ziua de joi, 20.12.2018, în prag de sărbătoare, Primăria îşi va deschide porţile pentru colindătorii de la grădiniţă, şcoală, liceu şi coruri diverse, iar gazda îi va răsplăti cu produse tradiţionale.

Publică un comentariu

Comentariu