Ora de Mediaș
Știri în direct

Medieșenii au stat acasă luni noapte – Nici o amendă dată de poliție

Luni seară, începând cu ora 22:00, echipajele mixte de politiști, jandarmi și politiști locau au efectuat o acțiune pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020.

Politiștii medieșeni nu au sancționat niciun șofer din Mediaș, însă lucrătorii de la Circulație din Sibiu au amendat 15 persoane.

La nivelul municipiului Sibiu, în cadrul activității, au fost controlate în trafic 43 de autovehicule și legitimate 61 de persoane. Totodată, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art.5 din Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, valoarea acestora depășind suma de 1.500 de lei.
Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale.
De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.  Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet