Ora de Mediaș
Știri în direct

O investiție de milioane de euro la fosta Vitrometan, blocată la Mediaș – Electrica și E-ON ridică din umeri

O investiție de aproximativ 11 milioane de euro, blocată temporar la Mediaș din cauza unei societății învecinate care a lăsat datorii de zeci de mii de euro.

Clădirea fostei fabrice a Vitrometanului a fost cumpărată și reamenajată de către Fortza RO, creând zeci de locuri de muncă pentru medieșeni. Insă până la achitarea facturilor restanțe, furnizarea energiei electrice rămâne blocată. Electrică și E-ON ridică din umeri.

O firmă învecinată a lăsat datorii de 83.000 de euro, curent neplătit. Din cauza acestei probleme, FORTZA RO rămâne fără energie electrică la noua locație de pe Șoseaua Sibiului. Mai mult decât atât, E-ON Energie România și Electrică, obligă firma producătoare de accesorii pentru construcții, FORTZA să achite datoriile produse firma vecină.

Avem contract, s-a plătit racordarea, însă ne uităm la contor
”De peste 20 de ani, nu am avut niciodată vreo datorie către Electrică sau E-ON Energie. Firma care s-a ocupat cu BitCoins, a lăsat datorii de 83 de mii de euro și din cauza acestei probleme, nu ne putem racorda la curent, până nu se achită datoriile. Nu avem nicio legătura cu firma învecinată.” a declarat Raccanello Giuliano, reprezentatul firmei FORTZA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

2 Comentarii
  1. Unu aiurea din oras spune

    Asa se intampla dl Raccanello Giuliano cand faci lucrari de reabilitare fara autorizatie si eviti sa platesti taxele aferete la bugetul local. Cum e viata asta?! Asa meritati. la 11 mil euro x 1% taxa de autorizatie, ia fa un calcul.

  2. Fost angajat spune

    După cum știm Domnul Raccanello este dator și foștilor angajați care se numesc tepe. Cu toate milioanele ce le are.

Nu mai esti conectat la internet