[ad_1]

Reprezentanții Spitalului Județean au demarat o anchetă internă pentru a clarifica circumstanțele în care Maria ciorogar a murit la Urgență în data de 28 decembrie. Aceștia au emis un comunicat prin care lămuresc unele aspecte:

”În urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în data de 28 decembrie 2017, facem următoarele precizări cu privire la cazul pacientei C.M., aflat în atenția mass-media în ultimele zile.
Pacienta, însoțită de aparținătoare, s-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu la ora 15.58 și a părăsit unitatea la ora 16.05. În acest interval de timp, pacienta nu s-a înregistrat pentru a putea fi consultată. Imaginile dovedesc că pacienta și aparținătoarea au petrecut un timp extrem de scurt în cadrul UPU, unde se derula o activitate specifică, personalul răspunzând solicitărilor pacienților.
Pacienta a revenit la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în aceeași zi, la ora 18.35, adusă de un echipaj SMURD de tip C1 de la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Militar. Personalul medical al UPU a acționat în mod profesionist și prompt, femeia intrând de urgență în sala de consultații. Conform fișei medicale, la ora 18.40 pacienta se afla deja în investigații. În jurul orei 19.00, pacienta a suferit un stop cardio-respirator. Personalul medical a încercat resuscitarea sa,…

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu