Ora de Mediaș
Știri în direct

Olaru și Fortes doriți la FCSB – Cât oferă Becali

Finanțatorului FCSB, Gigi Becali a anunțat că îi vrea pe Carlos Fortes și Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș.

Darius Olaru în vârstă de 20 de ani și Carlos Fortes de 23 de ani sunt cele două ținte pe care Becali le are pentru perioada de transferuri din iarnă, a anuțat finanțatorului FCSB în această dimineață.

Vicecampioana României nu şi-a luat gândul de la cei doi jucători ofensivi de la Gaz Metan Mediaş şi are în plan să reia negocierile pentru a-i transfera pe Olaru şi Fortes, fotbalişti care au impresionat în prima parte a campionatului.

Preţul? Becali are de gând să pună pe masă aproximativ 500.000 de euro în schimbul fiecăruia dintre ei:
„Da, pe Olaru îl vreau! Dau şi eu 300.000 de euro. Cât să dau? Merg mai sus, 500.000? Dau! Şi Fortes îmi place. A avut o cădere, acum iar a crescut. Dacă-l dăm pe Gnohere, îl luăm cu 500.000 – 600.000 de euro”, a declarat Becali, la Pro X.

Olaru şi Fortes au fost la un pas de FCSB în urmă cu câteva luni. Pentru primul aproape s-a bătut palma, dar Becali şi conducătorii de la Mediaş nu s-au pus de acord asupra metodei de plată şi mutarea a căzut.

Cât despre Fortes, acesta i-a luat ochii lui Becali prin cele trei goluri marcate în primele trei meciuri jucate în fotbalul românesc, omul de afaceri văzând în vârful portughez înlocuitorul perfect pentru Gnohere, aflat la un pas de transferul în China sau Arabia Saudită.

Darius Olaru poate juca oriunde în linia ofensivă, a fost crescut de Gaz Metan Mediaş, iar în acest moment e cotat la 450.000 de euro, după ce a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în cele 13 meciuri jucate în această stagiune. În total, are în CV patru reuşite şi zece assist-uri în 71 de jocuri pentru medieşeni, iar meciurile bune i-au adus şi convocarea la naţionala Under 21, pentru care a marcat un gol în egalul cu Belgia, scor 3-3.

De cealaltă parte, Fortes, a cărui vânzare ar putea fi îngreunată de procentele pe care le mai deţine clubul portughez Braga, a ajuns în România în vară, liber de contract, şi se laudă cu patru goluri şi o pasă decisivă în 12 meciuri, valoarea sa de piaţă ajungând la 400.000 de euro.

Cu Olaru şi Fortes lideri ai ofensivei, Gaz Metan Mediaş traversează un sezon mult peste aşteptări, adunând 25 de puncte în 15 etape, suficient pentru locul al cincilea, la doar trei puncte în spatele FCSB-ului şi la cinci de liderul CFR Cluj. În ultima etapă, a 15-a, trupa lui Teja a fost singura din play-off care a câştigat, 2-0 pe teren propriu cu FC Voluntari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet