Ora de Mediaș
Știri în direct

Opt utilaje au intervenit pentru deszăpezirea străzilor din Mediaș – Cum se circulă la această oră

După o noapte în care temperaturile au fost în scădere și ninsoare nu s-a oprit, drumurile județene au fost acoperite cu zăpadă.

La primele orele ale dimineții, străzile din municipiul Mediaș au fost curățate pentru o bună desfășurare a traficiului rutier.

Până la redactarea acestui articol nici un drum din județul Sibiu nu este blocat din cauza zăpezii. Există câteva zone în care drumul este acoperit cu zăpadă, însă recomandările politiștilor este să circule cu atenție pentru a evita vreun accident rutier. Drumarii au ieșit la deszăpezit și au împrăștiat sute de tone de sare și material antiderapant pe drumurile din județ.

SDN Sibiu a acționat cu 19 autoutilaje și s-au răspândit 162 tone sare și 1.5 tone clorură de calciu pe: DN 1, DN 7, DN 7C, DN 14, DN 14A si DN 14B. Secția Autostrăzi Sibiu a acționat cu 21 autoutilaje și s-au răspândit 188 tone sare pe: A1 si A3.

Pe tronsonu de drum, Mediaș – Drumbrăveni, carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă. Drumarii acționează cu lamă și material antiderapant. În municipiul Mediaș s-a intervenit cu 8 utilaje și s-au folosit circa 10 tone de material antiderapant.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet