Ora de Mediaș
Știri în direct

Orban vine cu explicații noi – ”Restricțiile de circulație se vor ridica din 15 mai cu anumite condiții”

Roman 300

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că, deocamdată, după data de 15 mai este sigur că vor fi ridicate restricţiile de circulaţie impuse persoanelor, dar, a adăugat el, în anumite condiţii.

„Deocamdată, e sigur că se va întâmpla ceea ce a anunţat preşedintele Klaus Iohannis, şi anume vor fi ridicate restricţiile de circulaţie. Adică, românii nu vor mai trebui să dea declaraţie pe proprie răspundere, nu vor mai fi obligaţi să iasă din case numai pentru motivele care au fost în ordonanţele militare, vor putea să se deplaseze, sigur, respectând regulile de a nu crea mulţimi. Adică, în spaţiul public să nu fie mai mult de 3 persoane care să se adune, astfel încât să evite cât mai mult contactul fizic „, a afirmat Orban după ce a vizitat Institutul „Cantacuzino”.

Premierul a adăugat că, în ceea ce priveşte reluarea activităţilor economice unde au fost impuse restricţii, guvernanţii efectuează analize pe fiecare domeniu.

„În funcţie de această analiză, se va lua o decizie când se va renunţa la restricţia respectivă, deocamdată nu s-a anunţat nimic. Ce v-am spus este că suntem în analiză, că pregătim un plan, că vom anunţa orice ridicare de restricţii cu o perioadă de timp înainte şi că fiecare ridicare de restricţie va fi…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet