Zeci de oameni au fost sâmbătă, cu flori și lumânări la Cimitirul Bolovani din Ploiești, la mormântul Mădălinei Manole, la opt ani de la moartea artistei. Tot pe 14 iulie era și ziua artistei. Anul aceste ar fi împlinit 51 de ani.

Oamenii au apărut la mormântul Mădălinei Manole situat pe aleea principală din Cimitirul Bolovani din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții. Printre primii sosiți s-a numărat și un fan al fetei cu părul de foc. “Această zi are dublă semnificație. Este data nașterii Mădălinei Manole, cât și ziua dispariției. Sunt opt ani de dor, opt ani în care, ori de câte ori am avut ocazia am adus-o în memoria publicului”, a declarat bărbatul. Oameni simpli, care i-au ascultat și apreciat melodiile artistei, au venit să aprindă candele sau lumânări și au adus flori.

“Știu ce înseamnă să vii cu o lumânare la căpătâiul unui om care nu mai este. Este durere foarte mare”, a spus o femeie. La mormântul Mădălinei Manole au venit și tatăl și fratele artistei. “Nu mor până nu aflu adevărul”, a spus tatăl Mădălinei, Ion Manole, convins că fiica lui nu s-a sinucis.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de ziua ei, în dimineaţa zilei de 14 iulie, în vila sa de la Otopeni.

VIDEO – FOTO: Mădălina Manole găsită moartă de ziua ei, la Otopeni

 

Publică un comentariu

Comentariu