Ora de Mediaș
Știri în direct

Peste 300 de angajați ai Ministerului de Interne sunt în alertă în județul Sibiu pe perioada alegerilor prezidențiale

Polițiștii sunt pregătiți pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică în timpul procesului electoral de duminică . În contextul alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie, structurile din judetul Sibiu din cadrul Ministerul Afacerilor Interne au ca prioritate principală desfășurarea în condiții de siguranță publică a scrutinului la nivelul localităților sibiene.

Un număr de 314 polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și lucrători de la alte structuri operative vor asigura duminică paza și protecția celor 376 de secții de votare din județul Sibiu.

La nivelul localurilor de vot, structurile teritoriale M.A.I. au finalizat  controalele și verificările tehnice de specialitate, cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite din punct de vedere al securității și din punct de vedere al măsurilor de prevenire și de intervenție în caz de incendiu.

Ordinea publică la nivelul județului Sibiu va fi asigurată de aprox. 200 de angajați ai ministerului, iar alți 37 de specialişti vor fi pregătiți să verifice și să soluționeze cu celeritate sesizările privind posibile incidente electorale.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet