SC Dafora SA își poate continua Planul de Reorganizare, în urma unei sentințe primite de către Tribunalul Sibiu.

În acestă peridoată, Societatea Comercială Dafora, a solicitat contracte noi de lucrări, concentrându-și resurele umane, tehnice și financiare în vederea executării la standarde ridicate de calitate.

În acest an s-a inregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afeceri din foraj, ca urmare a continuării lucrărilor și semnării noi de contracte cu clienții tradiționali, cât și cu clienți noi. Unul dintre aceste contracte este multianual, ceea ce creează premisele necesare continuării activităţii pe termen lung.

Societatea a demarat implementarea Planului de Reorganizare şi a efectuat deja primele distribuiri către creditori în temeiul programului de plăţi. Suspendată de la tranzacționare odată cu deschiderea procedurii de insolvență, în 19 iunie 2015, compania a reluat tranzacționarea în data de 25 septembrie 2017, ca urmare a confirmării planului de reorganizare.

Interesul investitorilor pentru compania DAFORA vine după demersul reușit de restructurare a companiei în cadrul procedurii de insolvență, sporind semnificativ valoarea acesteia.

Au fost implementate măsuri de management specific pentru realizarea investițiilor necesare satisfacerii exigențelor clienților, au fost valorificate activele excedentare iar structura de personal a fost adaptată la amploarea și numărul efectiv al lucrărilor de foraj.

Publică un comentariu

Comentariu