Primul model full electric de la Dacia- Spring, are o cerere neașteptat de mare din partea sibienilor. 150 dintre aceștia vor primi mașina la finalul lui septembrie, după c s-au înscris pe o listă de așteptare. Unul din motive pentru cererea atât de mare este prețul foarte mic.

Încă de la lansarea modelului Dacia Spring, sute de sibieni și-au dorit să aibă o astfel de mașină, full electric. S-au înscris pe liste de așteptare, pentru că primele autoturisme vor fi livrate la finalul lunii septembrie. Cererea mare i-a luat prin surprindere și pe dealerii Dacia. ”După ce s-a lansat modelul au început să vină cererile. Clienții s-au înscris pe liste înainte să vadă mașina, doar ajutați de informațiile din media. Când am primit modelul i-am chemat să îl vadă, la drive test. Nimeni nu s-a retras, cu toții au fost foarte încântați”, spune Milica Manea, director de vânzări la Emilian Service, dealer Dacia Sibiu.

Prima listă de așteptare a fost închisă la 150 de cereri. Clienții au plătit deja un avans, urmând să primească mașina la finalul lui septembrie. S-a deschis însă o a doua listă și în numai o săptămână aproape 30 de sibieni se regăsesc aici. ”Producătorul a închis comenzile o perioadă până s-a asigurat că poate produce atâtea mașini, astfel că nu am mai putut face înscrieri. Dar, acestea s-au redeschis de aproximativ o săptămână și deja sunt peste 25 de cereri”, spune Milica Manea.

Preț imbatabil, dotări mulțumitoare

Cel mai probabil interesul crescut pentru Dacia Spring se datorează prețului scăzut, comparativ cu modelele altor brand-uri. Spring-ul costă 18.550 de euro, preț cu TVA. Dar, cine și-l dorește scoate din buzunar mai puțin de jumătate, dacă se folosește de cele două programe: Rabla Plus care oferă 45.000 de lei la achiziționare unei mașini electrice și prețul după casarea unei mașini vechi, ce mai scade 7.500 de lei. Astfel, prețul pentru un Spring poate ajunge la doar 7.800 de euro.

Dotările Spring-ului oferă celui care conduce mașina, dar și pasagerilor, condiții optime de călătorie. Are navigație și ecran tactil, senzori de parcare pe spate, oglinzi cu reglaj electric dejivrante, computer de bord, funcție eco mod sistem de detectare presiune pneuri, sistem ISOFIX.

”Este o mașină extraordinară pentru oraș, este perfectă pentru a doua mașină de familie. Este economă, are autonomie 300 de kilometri în oraș și 250 de kilometri în exterior”, spune Milica Manea.

 

Publică un comentariu

Comentariu