Primăria Municipiului Mediaș a continuat și în acest an premierea cuplurilor „de aur“ din Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou. Astfel, vineri, 22 septembrie, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a felicitat cele 121 de familii care au împlinit sau vor împlini 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2023.

Cei 242 de medieșeni, care sunt un adevărat model pentru întreaga comunitate, au fost recompensați cu diplome de excelență, dar și cu premii în bani, în cadrul unei ceremonii care li s-a adresat exclusiv.

Acordarea premiilor și a diplomelor pentru această categorie, precum și lista beneficiarilor, au fost aprobate prin Hotărârile Consiliului Local Mediaș nr. 23/25.01.2023, respectiv 247/30.08.2023.

„A fost o bucurie pentru mine să felicit vineri, 22 septembrie cuplurile care au împlinit pe parcursul acestui an 50 de ani de la căsătorie. Le-am mulțumit cu această ocazie pentru tot ce au făcut de-a lungul timpului pentru oraș și le-am promis că voi susține mereu transportul gratuit pentru persoanele vârstnice, premierea persoanelor care împlinesc 80 respectiv 100 de ani de viață, organizarea și premierea într-un cadru festiv a „Nunții de aur“, dar și amenajarea în corpul E de la fosta Aviație a unui loc de agrement pentru toate persoanele vârstnice.

Tuturor le doresc multă sănătate și să aibă parte de cât mai multe bucurii.“, a transmis primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publică un comentariu

Comentariu