Bărbatul a fost adus vineri seara la Institutul „Matei Balș” cu febră și scaune diareice, anunță Digi24. Acesta prezintă continuare patologie digestivă, rămânând sub observație și sub tratament.

Este al 12-lea caz de infecție cu noul coronavirus (COVID-19) la nivel național și al treilea anunțat de autoritățile române în cursul zilei de sâmbătă.
Bărbatul s-a întors din Italia în data de 27 februarie 2020, cu avionul, venind de la Roma, deci dintr-o zonă considerată neafectată de coronavirus, și prin urmare, nu a trebuit să stea în izolare la domiciliu sau în carantină. În urmă cu două zile, a început să aibă febră și scaune diareice.
„Bărbatul s-a prezentat seara trecută la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” cu febră, dar cu simptomatologie care nu intră în definiția de caz COVID-19. I s-au recoltat probe și pentru că persoana a călătorit în Italia s-a decis să se recolteze probe și pentru testul COVID-19. Este primul caz depistat în București. Conform primelor sale declarații, bărbatul a stat în toată această perioadă la domiciliu, de la revenirea în țară”, se arată într-un comunicat al Grupului pentru comunicare strategică.
Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a solicitat…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu