Asociația” Produs de Cluj” va fi prezentă în următoarele zile în municipiul Mediaș, unde, în cele trei zile de sărbătoare, vizitatorii târgului se pot bucura de produsele tradiționale și de spectacolele folclorice organizate pentru această ocazie.

Evenimentul se va desfășura în Piața Corneliu Coposu din Mediaș, începând de vineri 25 mai și până duminică seară, 27 mai 2018. Manifestările vor fi între 10:00 și 23:00.

„Faptul că suntem din ce în ce mai solicitaţi fie să revenim cu târgurile „Produs de Cluj”, cum este cazul Mediaşului, fie să le organizăm pentru prima dată în locaţii noi, nu poate decât să ne bucure şi să ne confirme că ardelenii şi românii, în general, iubesc produsele naturale şi autentice, tradiţiile şi folclorul şi doresc să contribuie la promovarea şi perpetuarea acestora”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

În prima zi de sărbătoare, pe scena „Produs de Cluj” va urca ansamblul folcloric „Mugurelul” al UBB Cluj, alături de interpreţii Raluca Delean, Loredana Gabrian, Daria Gâdea, Mihai Turda, Costel Popă, precum şi îndrăgitul interpret clujean Aurel Tamaş.

Cea de-a doua zi va fi dedicată spectacolelor susţinute de către ansamblurile folclorice „Valea Someşului” din Gherla, Grupul Tradiţional al Zegrenilor din Ceaba, grupul folcloric „Muguri de folclor” alături de interpreţii Oana Bozga Pintea, Mădălina Mârza, Andrada şi Amalia Codorean, Ciprian Picovici, împreună cu îndrăgiţii artişti Valeria şi Traian Ilea şi cunoscuta interpretă Angela Rusu.

Duminică, de la ora 15:00, spectacol de magie „Mini, omul de ştiinţă” susţinut de Florin Suciu Buh. De asemenea, tot în această zi va urca pe scenă ansamblul folcloric „Cununa Someşeană”, „Rapsodia Someşeană”, din judeţul Cluj alături de interpreţii Diana şi Camelia Rodilă, Iulia Bucur, Cristina Beldean, Moşuţan Cosmin Mocean, Maria Golban Șomlea, şi îndrăgiţii artişti Ana Ilca Mureşan şi Marius Ciprian Pop

. Nici de la această ediţie nu vor lipsi surprizele pentru copii şi tineri, care vor putea participa la atelierele de sculptură în fructe şi legume la spectoacolul de magie, Bibidi Babidi Bum” susţinut de Florin Suciu Buh aceştia putând, totodată, să se distreze în parcul special amenajat pentru ei, cu echipamente de agrement pentru toate vârstele, dar mai ales pentru iubitorii de adrenalină şi senzaţii tari.

Publică un comentariu

Comentariu