Sute de copii și juniori din Mediaș se antrenează în condiții dificile, pe un singur teren de fotbal, din cauza lipsei de infrastructură sportivă adecvată.

Echipa ACS Mediaș se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a 3-a, Seria 9, la doar 6 puncte de liderul CS Gloria Bistrița. Performanța echipei este cu atât mai remarcabilă cu cât antrenamentele se desfășoară în condiții precare, pe un singur teren, din cauza lipsei de acces la Stadionul Gaz Metan.

foto Suporteri ACS Mediaș – Facebook

”Clubul ACS Mediaș 2022 este format din peste 400 de copii. Echipa de seniori a reușit să promoveze în Liga a 3-a în chiar primul an de la înființare și se află acum pe locul 2 în clasamentul ligii a 3-a. Echipa de fete se află pe primul loc în județ iar celelalte grupe de copii și juniori au rezultate remarcabile în competițiile în care sunt angrenate. Patru echipe de juniori ale noastre au obținut titlul de campioane județene. Zilnic, toți cei peste 400 de jucători din cadrul academiei sunt obligați să participe la antrenamente pe același teren, un singur teren de joc cu suprafață sintetică. Din cauza numărului mare de juniori, antrenamentele sunt fragmentate și se desfășoară cu celeritate.” se arată într-un comunicat emis de suporterii ACS Mediaș.

Suporterii nemulțumiți de neglijența companiei Transgaz

”Suporterii medieșeni, alături de locuitorii orașului, intenționează să iasă în stradă în fața sediului Transgaz pentru a-și exprima nemulțumirea față de neglijența companiei în ceea ce privește sportul local și în special de lipsa de interes față de Stadionul Gaz Metan.Chiar dacă noul club, ACS Mediaș 2022 a reușit să obțină performanțe notabile într-un timp record de la înființare, condițiile de antrenament lasă mult de dorit, iar progresul tuturor echipelor este blocat din cauza lipsei de spațiu și de facilități adecvate.” se arată într-un comunicat emis de Suporterii ACS Mediaș pe pagina de Facebook.

Publică un comentariu

Comentariu