Ora de Mediaș
Știri în direct

PSD acuză Guvernul că, după 15 mai, românii vor putea ieși din casă fără restricții

Social-democrații spun că Guvernul a prezentat prea târziu proiectul de lege privind măsurile luate în starea de alertă și că acesta nu are cum să intre în vigoare pe 15 mai, când expiră starea de urgență.

Ne aflăm într-o situație extrem de gravă. Acest Guvern incmpetent a anunțat de 2 săptămâni că starea de urgență va fi ridicată. Nu au găsit nimic să pună în loc, nu au făcut nimic în această perioadă în afară de tunuri pentru firmele de casă, Orban și miniștrii se contrazic cu privire la relaxarea unor măsuri, însă oamenii nu știu ce să facă după 15 mai ”, a spus liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis.

Declarație de presă susținută de Alfred Simonis, liderul Grupului Parlamentar al #PSD din Camera Deputaților, la Camera Deputaților

Slået op af Partidul Social Democrat i Mandag den 11. maj 2020

El a adăugat că , după ce Parlamentul votează un proiect de lege, este nevoie de 2 zile pentru a lăsa termen de contestare la CCR, iar apoi, după ce președintele promulgă legea, e nevoie de 3 zile după publicarea în Monitorul Oficial.

Acest lucru înseamnă că, practic, după data de 15, nu vom mai avea niciun fel de restricție în România, pentru că acest Guvern, în loc să se ocupe din timp de depunerea unui proiect în acest sens, pierde vremea angajând chelneri ca șefi de spitale, făcând achiziții la dublu sau triplu preț”, a spus Simonis.

Guvernul ne cere să votăm această stare de urgență (sic!)Trebuie să vedem dacă se respectă drepturile și libertățile cetățenilor, dac

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet