Ora de Mediaș
Știri în direct

Răzvan Pleșca dezamăgit la finalul meciului cu FCSB – ”Ne-am făcut de râs”

Răzvan Pleșca s-a arătat dezamăgit la finalul meciului Gaz Metan Mediaș – FCSB, încheiat 0-1. Portarul gazdelor nu și-a ascuns frustrarea cauzată de problemele clubului ce au dus la rezultate foarte proaste în play-off-ul Ligii 1.

Golkeeper-ul lui Gaz Metan Mediaș consideră că formația la care activează nu putea obține mai mult în play-off, întrucât foarte mulți jucători au părăsit clubul la finele lunii iunie, atunci când le-au expirat contractele, scrie ProSprt.

Pleșca speră ca situația de la Mediaș să se rezolve într-un timp cât mai scurt pentru ca echipa să aibă un viitor promițător și în următorul sezon de Liga 1. Portarul consideră că Gaz s-a făcut de râs în play-off pentru că nu a reușit nicio victorie.

„Ne-am propus altceva la intrarea în play-off. Ne-am făcut de râs, la fel ca Sepsi anul trecut, la fel ca Poli Iași, ca ASA Târgu Mureș. Pe noi ne-a afectat mai tare pandemia. Am ajuns să jucăm cu juniorii, ne-au plecat sponsorii, antrenorii. Momentan, nu avem conducere, se judecă la tribunal. Aici întotdeauna a fost stabilitate, am avut echipă bună, sper să se rezolve problemele de acum și la anul să luptăm pentru un loc în play-off. Noi, jucătorii, ne-am dori acest lucru și pentru sezonul viitor, dar nu depinde de noi”, a declarat Răzvan Pleșca la Digisport.

Întrebat dacă se așteaptă ca Edward Iordănescu să revină antrenor principal la Gaz Metan Mediaș, Pleșca a răspuns:
”Momentan nu știu nimic așteptăm să se termine sezonul, probabil conducerea care va fi desemnată, ea va decide. Nu se vorbește de reconstrucție, am jucat cu acești tineri pentru că alți jucători nu am avut, la 30 iunie au plecat toți jucătorii. Noi am vrea și la anul să jucăm în play-off”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet