foto Arhivă

Compania Apa Târnavei Mari continuă lucrările de reabilitare a rețelei de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială din zona Vasea, cu lucrări de investiții pe străzile Toma Ionescu și Octavian Goga din municipiul Mediaș.

Investiția amplă din zona Vasea, începută anul trecut cu reabilitarea rețelei de apă și canalizare pluvială de pe strada Castanilor continuă în acest an cu lucrarea „Reabilitare rețea apă, rețea canalizare menajeră și canalizare pluvială pe străzile Toma Ionescu și Octavian Goga, din Municipiul Mediaș”.

Aceasta este în valoare de 1.100.000,00 lei și se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș în baza HCL nr. 232/2017. Prin această investiție se va reabilita rețeaua de apă pe o lungime de 285 ml, se vor executa două cămine de apă, 2 hidranți și un număr de 30 de branșamente la imobile.

Reabilitarea rețelei de canalizare menajeră constă în executarea a 248 ml rețea canalizare menajeră, 9 cămine și 25 de racorduri la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 250 ml rețea canalizare pluvială, 9 cămine, 14 guri de scurgere și 25 de racorduri ape pluviale la imobile.

Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Ghe. Pop de Băsești cu strada Toma Ionescu și intersecția străzii Toma Ionescu cu strada Octavian Goga. Acestea se vor executa pe tronsoane și nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Tronsoanele de lucru vor fi semnalizate corespunzător, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, se va continua, în cadrul unei alte investiții derulate de municipalitate, cu refacerea integrală a infrastructurii rutiere.

Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme din zona în care se vor desfășura lucrările să elibereze amplasamentul pe durata execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente.

Lucrarea va fi executată de SC AUTORUN SRL Mediaș, iar conform contractului se va derula în perioada 16.04.2018 – 30.06.2018. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari.

Publică un comentariu

Comentariu