Ora de Mediaș
Știri în direct

Rednic a dat afară de la Dinamo un jucător ce a fost la Gaz Metan

Sergiu Popovici, fostul jucător al Gazului Metan a fost daf afara de la Dinamo.

Mircea Rednic, tehnicianul alb-roșilor a vorbit despre situația echipei înaintea meciului cu CFR Cluj.

„Sunt din ce în ce mai puține meciuri și nu adunăm puncte. Legat de lot, avem ceva probleme. Vlad Olteanu și Sergiu Popvici nu sunt în lot. Pe postul de fundaș stânga trebuie să găsesc o soluție. Pot juca Deian Sorescu sau Ricardo Grigore.

Sergiu Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut destule. Eu l-am găsit aici, uitați câte meciuri a jucat. De el trebuie să îl întrebați pe antrenorul care era atunci (n.r. Florin Bratu)”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

De când a venit la Dinamo, Rednic a mai dat afară 4 fotbaliști: Gicu Grozav, Kino Delorge, Teddy Mezague și Danijel Subotici.

Sergiu Popvici a fost folosit în doar 12 partide la Dinamo.

Mircea Rednic a criticat și jucătorii pentru lipsa de reacție din ultimele meciuri.

„Unii dintre jucători m-au dezamăgit, nu toți. Presa te critică, nu ai reacție, vine un antrenor nou și zice că are cel mai bun lot, nu ai reacție, vine antrenorul și spune că schimbă jumătate de lot, nu ai reacție. Am pus bonusul pe masă, iar tu nu ai reacție. Normal că te superi și te întrebi «Bă, băieții ăștia ce vor?». Nu cred că ei realizează unde sunt. Dacă sunt la Dinamo, înseamă că au valoare, dar trebuie ambiție, respect. Trebuie să arăți antrenorului că se poate baza pe tine. Mâine, jucătorii au o șansă mare. Jucăm contra campioanei României. Până la finalul anului, sper să se trezească.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet