Ora de Mediaș
Știri în direct

Rezultate BAC 2020, sesiunea de toamnă la Mediaș

Rezultatele la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă, au fost afișate marți, 2 septembrie 2020, pe avizierele liceelor și pe edu.ro cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, potrivit calendarului Ministerului Educației.

Afişarea primelor rezultate va avea loc până la ora 12:00 şi va fi urmată de etapa depunerii contestaţiilor,  între orele 14:00 și 20:00.

Cea mai mare nouă la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă a fost obținută de un elev al Liceului Teoretic” Stephan Ludwig Roth”, 7.75 media finală. Doar trei candidați nu s-au prezentat la examenul de Bacalaureat.

Media de 7.63, a fost obținută de un elev al Colegiului” Școala Națională de Gaz”. Aici, cinci elevi nu s-au prezentat la examen. La Liceul Tehnologic” Automecanica”, cea mai mare media a fost de 7.41, iar 4 candidați nu s-au prezentat la examen.

Liceul Teoretic” Axente Server” – cea mai mare medie este de 6.91, iar aici doar doi candidați nu s-au prezentat le examen. Dintre cei 6 promovați, 4 sunt absolvenți ai profilului de Științele Naturii iar alți 2 au absolvit profilul de Instructor Sportiv. La Colegiul Tehnic Mediensis, doar trei candidați au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat, iar cea mai mare medie este de 6.53. Nouă candidați nu s-au prezentat la examen.

Rezultate Bacalaureat 2020 sesiunea de toamnă, pe licee, potrivit edu.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet