Ora de Mediaș
Știri în direct

Veste bună pentru locuitorii din Gura Câmpului – Trei străzi vor fi finalizate în curand

În perioada imediat următoare, trei străzi din cartierul Gura Câmpului vor fi finalizate. Două dintre ele au fost asfaltate, iar pe cealaltă s-au desfășurat pentru modernizarea trotuarelor și amenajarea locurilor de parcare.

În această zonă se lucrează de câteva luni, iar lucrările vor fi finalizate în curând. După finalizarea acestelor lucrări, șantierul se va munta în cartierul Gloria, pe strada Sondorilor.

“La începutul acestui an am stabilit împreună cu colegii mei de la Direcția Tehnică un program de întreținere a drumurilor, trotuarelor și de amenajare a unor locuri de parcare în diverse zone ale orașului. Pot să spun că încet-încet, lucrările de pe străzile Borsec și Feleac se apropie de final și mă bucură faptul că medieșenii cu care m-am întâlnit în aceste zone sunt mulțumiți de lucrările pe care le-am efectuat. În același timp pot să fac cunoscut faptul că echipa de lucru s-a mutat în cartierul Gloria, mai exact pe strada Sondorilor. Acest program îl vom derula atât timp cât condițiile meteo ne permit acest lucru”, transmite Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet