Ora de Mediaș
Știri în direct

Rezultate Bacalaureat 2019 – Notele obținute de elevii din Mediaș

Emoții și teamă pentru toți elevii care au susținut examenul de Bacalaureat.

La fel ca și anul trecut, rata de promovabilitatea cu cele mai bune note obținute sunt la Școala Națională de Gaz și Liceul Teoretic ”Axente Sever” din municipiul Mediaș.

În curusul zilei de astăzi, vor fi publicate rezultatele la BAC 2019. Ora de Mediaș vă ține la curent cu rezultatele de la Bacalaureat și vom afla împreună cele mai mari note din municipiul Mediaș și liceul cu cea mai mare rată de promovabilitate.

LICEUL TEORETIC ȘCOALA NAȚIONALĂ DE GAZ MEDIAȘ

Doi elevii de la Școala Națională de Gaz din municipiul Mediaș au obținut media de este 9.50 la examenul de bacalaureat. Este vorba despre Ioan Ivan Adrian cu media de 9.75 de la profilul Matematică-Informatică și Tincă Denisa Maria de la profiul Tehhnician în activități economice cu media de 9.73.

Liceul Teoretic ”Axente Server Mediaș”

Lup Andreea Cristina de la proflul Filologie a obținut media de 9.58, iar Tufa Andeea Elena tot de la proflul Filologie a obținut media de 9.56 la examenul de Bacalaureat 2019.

Liceul Teoretic ”St. L. Roth” Mediaș

Elevii de la Liceul ”Stephan Ludwin Roth” au cu ce se mândri. Bârsan Roxana-Daniela și Frățilă Vlad-Andrei au obținut media de 9.33

Liceul Teortic Automecanica Mediaș

Un singur absolvent a reușit să treacă examenul de Bacalaureat cu media de 6.63. Bareț Nicoleta-Elena este singura elevă care a reușit să i-a acest examen.

Rezultatele de la Bacalaureat pot fi verificate on-line și pe site-ul edu.ro

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet