Tânăra a fost găsită înjunghiată în gât, cel mai probabil cu un cuțit, într-un apartament din Aosta, în acest week-end, potrivit agenției ANSA. Toate dispozitivele electronice ale victimei, inclusiv telefonul și tableta au dispărut. Anchetatorii presupun că asasinul a luat telefonul și tableta tinerei pentru a nu putea fi identificat, notează MEDIAFAX.
Alarma a fost dată de către sora victimei care a găsit-o pe aceasta în apartament. Ea afirmă că Elena, tânăra ucisă, se afla în Italia, în Aosta la muncă.
Tot sora femeii a declarat anchetatorilor că a fost îngrijorată de faptul că sora ei nu i-a mai răspuns la telefon și nu i-a citit mesajele trimise pe WhatsApp.
Potrivit luccaindiretta.it, anchetatorii nu exclud ipoteza ca asasinatul să fie o reglare de conturi în lumea escortelor, deși nu există indicii că victima ar fi făcut parte din lumea acestora. Tânăra nu a avut nici un fel de probleme cu legea în Italia, dar, cu toate acestea cercetările merg pe pista mediului prostituției.
Vecinii româncei le-au declarat polițiștilor că nu au auzit nimic suspect. Ea a fost văzută ultima oară intrând în casă sâmbătă la prânz, după care nu a mai văzut-o nimeni.
Anchetatorii încearcă acum să reconstituie ce s-a întâmplat cu exactitate în apartamentul locuit de tânăra româncă. Nici arma crimei, care se presupune a fi un cuțit, nu a fost găsită.
Crima din week-end a provocat o imensă emoție în Aosta, cu atât mai mult cu cât sora victimei era cunoscută în comunitate, ea lucrând într-un bar cunoscut din centrul istoric.
În ultima perioadă victima a lucrat în diverse locuri neavând o ocupație stabilă ceea ce îngreunează misiunea anchetatorilor.

Sursa foto: luccaindiretta.it

Publică un comentariu

Comentariu