Ora de Mediaș
Știri în direct

ROMGAZ Mediaș donează 900 000 de lei Spitalului Județean din Sibiu

Compania Romgaz a sponsorizat cu 900 000 de lei Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, cel mai mare spital cu pacienţi cu COVID-19 din judeţ, bani cu care se vor achiziţiona materiale sanitare, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.
Este pentru a doua oară în acest an când Romgaz oferă bani Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.
„Mulţumesc încă o dată conducerii companiei Romgaz, care continuă să ne fie alături în această luptă contra cronometru. Sprijinul financiar pe care îl acordă şi de această dată Spitalului Judeţean ne arată că suntem o comunitate unită, în care spiritul de solidaritate se exprimă prin acţiuni concrete. Aşa cum ne-a demonstrat această pandemie, doar împreună vom reuşi să fim mai puternici şi mai sănătoşi”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.
În primăvară, SCJU Sibiu a primit din partea Romgaz o altă sponsorizare de 1,5 milioane de lei, utilizaţi pentru achiziţionarea de echipamente: 8 ventilatoare de ATI în valoare de 900.000 lei, 8 staţii cu şase injectomate în valoare de 410.000 lei, 20 rampe de oxigen în valoare de 90.000 lei. Restul de 100.000 lei au fost utilizaţi pentru achiziţionarea de materiale sanitare CVASIC.
Compania Romgaz, cu sediul central în municipiul Mediaş, este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet