Proiectul ,,Let’s do it, România !”, cea mai amplă campanie de ecologizare destinată curățirii și întreținerii zonelor verzi și arealelor naturale din România, adună, în fiecare an, sute de mii de participanți, la nivel național.

Instituții, asociații și O.N.G. de profil, corporații precum și voluntari de toate vârstele își aduc contribuția la menținerea unui mediu curat și protejarea spațiilor verzi împotriva depozitării necorespunzătoare a deșeurilor.

Autoritățile locale medieșene, cu sprijinul întregii comunități, vor organiza în data de 5 octombrie 2019 activități de ecologizare în mai multe zone de pe raza municipiului, folosite ca spații de recreere și activități în aer liber.

Întâlnirea organizatorilor cu persoanele dornice să participe la activitățile din cadrul ,,Let’s do it, România !’’ va avea loc în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 9.00, în Piața Corneliu Coposu, locul în care se vor alcătui echipele și se vor prelua materialele și echipamentele de lucru.

Normele de siguranță și alte informații utile pentru persoanele care doresc să participe la Campania ,,Let’s Do It, România!’’ sunt puse la dispoziție pentru consultare, în holul sediului Primăriei Municipiului Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu