Ora de Mediaș
Știri în direct

Șapte proiecte pe ordinea de zi a Ședinței Consiliului Local Mediaș

Șapte proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Mediaș din luna aprilie.

Ședinta va avea loc astăzi, 16 martie 2019, de la ora 16:00, în Sala ”Daniel Thellmann” a Primăriei Municipiului Mediaș.

Pe lista proiectelor înscrise se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local, a listei obiectivelor de investiții și a programului de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare pe anul 2019.

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului aferent proiectului european ERASMUS + ”Clever and Healthy” la Școala Gimnazială Hermann Oberth.

Un al proiect important și care cel mai probabil va fi aprobat de către municipalitatea medieșeană este  Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Mediaș pentru anul 2019.

Proiect de hotărâre privind organizarea și implementarea programului ”Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019”.

Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Municipiului Mediaș în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Meditur SA de a vota punctele înscrise pe Ordinea de zi a ședinței din data de 16.04.2019

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”MODERNIZAREA, REABILITAREA ȘI EXTINDEREA TRASEELOR DE TRANSPORT PUBLIC ELECTRIC” cod SMIS 121050” și a cheltuielilor legate de proiect.

Proiect de hotărâre privind aprobarea participării unei delegații din Mediaș în cadrul  proiectului ”Wide Perspective-Specific Actions”, desfășurat în Municipiul Dabrowa Gornicza-Polonia, în perioada 3-5 mai 2019.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet