În cursul zilei de miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pe numele unei femei, reținută de către polițiștii din Ocna Sibiului pentru 24 de ore, fiind bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. 

În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a stabilit că în perioada 09 -11 aprilie a.c., o femeie din Șura Mică, ar fi săvârșit șase infracțiuni de furt calificat. Mai precis, femeia este bănuită că ar fi pătruns prin efracție în șase imobile situate în Ocna Sibiului și Alămor, de unde ar fi sustras diferite bunuri (articole vestimentare, produse alimentare, scule și unelte etc. ), cu un prejudiciu estimat în acest moment la peste 10.000 de lei. 

Femeia, în vârstă de 42 de ani, domiciliată în localitatea Șura Mică, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore și începând cu data de 6 mai, în baza mandatului emis de către Judecătoria Sibiu, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Cercetările în acest dosar continuă. 

Publică un comentariu

Comentariu