Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Dimineață de iarnă pe Transfăgărșan: A nins abundent, iar drumarii au ieșit cu utilajele de deszăpezire

Roman 300

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au intervenit, în cursul nopţii şi joi dimineaţa, pentru deszăpezirea unor sectoare de drum din judeţele Sibiu şi Harghita, în urma ninsorilor căzute în zonele înalte.

“Pe drumurile de munte din centrul ţării avem parte de o zi de iarnă adevărată. În acest moment ninge pe Transfăgărăşan, în zona Bâlea Lac, şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita. DRDP Braşov acţionează cu utilajele proprii pentru curăţarea carosabilului”, a informat DRDP Braşov.

Potrivit sursei citate, carosabilul este acoperit de zăpadă pe DN7C, Transfăgărăşan, zona Bâlea, în judeţul Sibiu, şi pe DN 13B, între localităţile Praid şi Borzont, în judeţul Harghita.

Deszăpezire – 07.05.2020

Pe drumurile de munte din centrul țării avem parte de o zi de iarnă adevărata. În acest moment ninge pe Transfăgărășan, în zona Bâlea Lac și pe mai multe sectoare de drum din județul Harghita.DRDP Brașov acționează cu utilajele proprii pentru curățarea carosabilului.Vă reamintim că până în acestă seară sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice COD GALBEN de vânt puternic respectiv COD PORTOCALIU de viscol și ninsoare în zona montană.Circulați cu grijă și adaptați viteza la condițiile de drum!#totpedrum

Gepostet von Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov am Mittwoch, 6. Mai 2020

Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu a acţionat cu două autoutilaje şi a răspândit trei tone sare pe DN 7C, iar Secţia de Drumuri Naţionale Miercurea Ciuc a intervenit cu două autoutilaje şi a împrăştiat şase tone sare, pe DN 13B.

Joi dimineaţa a nins şi pe DN12C între Gheorgheni şi Lacul Roşu, în judeţul Harghita.

“Vă reamintim că până în această seară (joi seara n.r.) sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice cod galben de vânt puternic, respectiv cod portocaliu de viscol şi ninsoare în zona montană.Circulaţi cu grijă şi adaptaţi viteza la condiţiile de drum!”, au mai precizat reprezentanţii DRDP Braşov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet