În cursul zilei de joi, 10 mai 2018, Școala Națională de Gaz din municipiul Mediaș a organizat un târg de oferte educaționale pentru toți absolvenții claselor a opta din oraș și zona de nord a județului Sibiu.

La acest evenimente au participat licee din Mediaș, Copșa Mica și Târnava, unde au fost prezentate ofertele educaționale pentru anul școlar 2018/2019, fiind un eveniment organizat pentru al doilea an consecutiv la SNG Mediaș.

Din toamnă, Școala Națională de Gaz Mediaș are în planul de şcolarizare pregătite trei clase de liceu și trei pentru învățământul profesional.

De asemenea și Colegiul Tehnic Mediensis le oferă viitorilor absolvenți de a opta, o ofertă educațională bună. Două clase de liceu și două pentru învăţământul profesional. Liceul Automecanica Mediaș oferă eleviilor mai multe clase în mai multe forme de învățământ: de la bucătar-ospătar, mecanic sau chiar în domeniul turismului și al alimentației.

La Copșa Mică, absolvenții clasei a opta pot alege au următoarele variante: o singură clasă de liceu și trei clase de învăţământ profesional.

Nu în ultimul rând, la acest eveniment a luat parte din Liceul Tehnologic Valerian Stănescu din comună Târnava, iar viitorii absolvenți ai clasei a VIII-a pot studia în domeniul mecanic, având clase de liceu dar și de profesională.

Publică un comentariu

Comentariu