Joi, 10 mai 2018, echipă pregătită de către Alexandru Pelici, FC Hermannstadt a făcut un meci spectaculos pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

În minutul 7, Sergiu Popovici deschide scorul la Mediaș, iar șansa spre calificarea în finala Cupei României era în mâinile alb-negrilor. Bucuria Gazului Metan nu a ținut prea mult, iar elevii lui Pelici au egalat rapid.

În fața a peste 2000 de sibieni veniți la Mediaș pentru a susține echipa orașului, FC Hermannstadt a demonstrat că merită promovarea în prima ligă. După 36 de ani, o nouă echipă de liga secundă joacă finala Cupei României.

Național Arena va găzdui pe 27 mai 2018, finala Cupei României dintre CS Universitatea Craiova și FC Hermannstadt.

”Mi-a ieşit mai mult decât speram la calificare. Pentru asta vreau să îi felicit şi să le mulţumesc că prin ei ne îndeplinim cu toţi un vis, să ajungem odată în viaţă în finala Cupei României. În finala vom întâlni una dintre echipele care se afla într-o formă maximă, CS U Craiova. Se poate spune din punctul de vedere al golurilor, ştiam că vom marca şi că ne vom crea ocazii.” a declarat Alexandru Pelici

Tehnicianul formației sibiene și-a declarat mulțumirea față de jucătorii pentru acest rezultat obținut, și pentru că împreună au scris istorie joi seară la Mediaș.

”La 3-1 deja calificarea numai putea fi pusă la îndoială. Pentru noi calificarea în acesta finală este un obiectiv împlinit, iar în cariera mea de antrenor mi-am dorit să joc o finală de Cupă României. Jucătorii aceştia mi-ai oferit acesta şansă şi le mulţumesc pentru asta” a mai adăugat Pelici

Publică un comentariu

Comentariu