Sute de medieșeni au rămas, marți, fără energie electrică în urma unui scurt circuit produs la centrala din cartierul Vitrometan de pe strada Dorobanților din municipiul Mediaș. 

Un medieșean a mărturisit că, după ploaia zdravănă de marți din Mediaș, locuitorii de pe mai multe străzi din cartierul Vitrometan au rămas fără curent. Totul s-ar fi întâmplat în urma unui scurtcircuit produs la centrala din cartier.

Plouă direct pe transformator

Medieșeanul, care locuiește în zonă, a criticat aspru modul în care s-au făcut reparațiile la clădirea transformatorului din cartier, astfel încât apa ploilor să nu pătrundă înăuntru.

„S-a făcut reparația la acoperiș pe exterior. Băieții de la Electrica au acoperit cu o placă de policarbonat să nu mai ajungă apa la transformator. N-ai ce comenta, ca la noi în Germania. Acum când o să mai plouă, tot pământul ăla pus peste folie o să cadă pe mașinile parcate în zonă. Cine o să plătească pagubele? Uitați în ce hal arată clădirea asta! (…) Clădiri praf, drumuri praf și noi punem flori. Mai mare rușinea, suntem mai rău ca pe sate!!!”, a scris pe Facebook un locuitor din cartierul Vitrometan, atașând și imagini.

Join the Conversation

1 Comentariu

  1. Din cate se zvoneste, responsabilul zonal al electrica medias este un biet electrician din agnita ……. ce mai vreti ?

Publică un comentariu

Comentariu