foto Arhivă

Condițiile meteorologice închid circulația pe anumite sectoare ale drumurilor montane Transalpina și Transfăgărășan. „Prioritatea principală este integritatea și viața celor care merg pe drum”, transmite CNAIR.

„Având în vedere ultimele prognoze meteorologice și pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 07:00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800) și DN 7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800)”, anunță Compania Naţională Administrare a Infrastructurii Rutiere, relatează Mediafax.

CNAIR precizează că a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să mențină circulația deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei.

„Prioritatea principală este integritatea și viața celor care merg pe drum. Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale”, se precizează în finalul comunicatului.

Publică un comentariu

Comentariu